Pollo's conquered lands


Ver Superpollo around the world en un mapa más grande

Wednesday, November 24, 2010

10-10-2010 - Jaipur - Part 3

Puntuals a les 9:00, m´han portat la T.V. Em començava a trobar una miiiiiiiica millor, però he preferit veure les curses estirat al llit i ben aprop del W.C. per si de cas.

Després de veure com després de 10 anys un pilot espanyol tornava a guanyar el títol de la categoria reina (grande Lorenzo) i com el nen de Manresa guanyava per fi el seu primer mundial (grande Elias), he sortit a fer una volta per a poder respirar aire fresc després de 48 hores sense fer-ho.

Mentre caminava, he pensat que els efectes de la febre m'estaven afectant quan he vist un elefant parat en un semàfor entre els cotxes. M´he donat compte que no al·lucinava i quan s´ha posat verd, l'home que el muntava li ha donat uns cops per a començar a circular com qualsevol altre vehicle. Pel que m´han comentat després, és bastant comú que alguna gent tingui elefants o camells en comptes de vehicles, ja que diuen que els hi resulta més econòmic (ho dubto molt ja que no vull ni saber la quantitat de menjar que deu tragar aquesta bestia, encara que si també menja escombraries potser si que surt rentable).




No comments: