Pollo's conquered lands


Ver Superpollo around the world en un mapa más grande

Thursday, November 25, 2010

12-10-2010 - Agra - Part 1

Des que he arribat a Jaipur pràcticament només he vist el W.C. i el llit, així que avui he anat amb el grup d' espanyols a fer turisme per la ciutat. El Jordi es va unir al grup fa un parell de dies i com que no té lloc al taxi que tenen llogat els demés, junts hem compartit un tuk-tuk per fer el tour. Hem visitat els principals punts d'interès de la ciutat, des dels temples hinduistes al fort i la veritat és que, tret del kaos general dels carrers del centre, Jaipur es bastant maca.

Se suposava que demà anaven tot el grup cap a Agra, però com el Jordi havia d'anar sol en tren, ha decidit venir avui amb mi i fer aixi el viatge junts. Es un tio molt enrollat, enseguida he tingut el feeling de que ens cauríem bé. Durant tot el trajecte m'ha estat donant unes classes teòriques de fotografia que m´han estat molt útils i per acabar d'arrodonir el moment, hem menjat un xoriço que ha portat de casa pel viatge. La veritat es que després de tants dies de sales picants índies, el xoriço m´ha entrat finíssim.

Hem arribat a Agra molt tard i com que no teníem cap hotel reservat, he trucat a les noies alemanyes per anar al seu. Les pobres estaven dormint, però s´han despertat i ens han ofert compartir l´habitació ja que l´hotel on eren estava ple. Ha sigut tot un detall per part seva, ja que crec que ens hagués costat bastant trobar un altre hotel lliure. A demés, habitació nomes tenia un llit bastant gran de matrimoni, per lo que no hem dormit precisament amplis. Tant el Jordi com jo els hi hem estat molt agraïts i abans d' anar a dormir les hem convidat a unes Kingfisher a la terrassa de l'hotel. 
Des d'allà se sentia una música a tota ostia que venia d'una festa hindú que se celebra aquests dies per tot Índia. No entenc ben bé en que consisteix, però hi ha molts portals semblants als que tenim nosaltres pels reis mags, però plens d'estàtues de deus hindis. En aquests llocs, hi col·loquen uns altaveus rebentats de 500W i posen una música molt canyera i horrible, mescla entre Camela i la música típica de l´India d´una tia cantant amb veu de pito. Nosaltres l'hem bautitzat com una Rave hindú i en tota la nit no ha parat de sonar.









2 comments:

ROSER said...

Fantàstica la foto del(s) mico(s)!

Tetiolo said...

Es el micu 8 patas!