Pollo's conquered lands


Ver Superpollo around the world en un mapa más grande

Friday, October 15, 2010

02-10-2010 - Jaisalmer - Part 3

Avui em volia aixecar tard, però la manca de persianes a l’habitació ha fet que a les 7 del mati ja estigues despert. Com que encara no feia calor i porto dies menjant com un porc sense fer esport, m'he posat la samarreta del Barca i me n'he anat a córrer. Jo crec que els locals al·lucinaven al veure'm passar pel mig del poble, esquivant els tuk-tuks, les vaques i les seves cagades, però jo no m'he tallat un pel. En un altre país, estic segur que molta gent, sobretot nens, m’haguessin cridat "Barca, Barca!!", però aquí a l’Índia no segueixen el futbol, ja que l'esport nacional es el cricket.

Després d’haver cremat unes quantes calories, n'he recuperat bastants més al restaurant de l'hotel. He fet un esmorzar hindú que consisteix en una mena de pa de pita (Nacho, aca si que hay :)) que portava patata i una cosa verda picant a dins (toma ya, picant fins i tot a l'esmorzar!). Afortunadament, per veure m'han portat un "banana lassi", que es una mena de Dan-Up natural amb trossos de plàtan. Està collonut.

Baixant per les escales, m'he trobat a la Bhawna i m'ha comentat que marxava cap a les dunes, on l'esperava el seu pare des d'ahir. Com em quedava sol, Lhakan s'ha ofert a acompanyar-me a tornar la moto i també a fer-me un passeig amb la seva per l'interior del fort (es tant servicial que em comença a recordar a un altre súper heroi amic meu, aquest li diem Flash Bimbo).
Quan hem acabat la visita, ens hem trobat amb uns amics seus que venien d'una ciutat d'un altre estat, de la qual m’és impossible recordar el nom. He estat parlant força estona amb un d'ells i sembla un tio bastant enrotllat. Te 23 anys i per la manera de vestir i parlar se’l veu molt occidentalitzat (o almenys ho intenta). Tot i que parla un anglès perfecte, te una manera de parlar molt divertida, suposo que és degut a que intenta fer-ho sense accent hindú. Especialment, m'encanta com crida "Yeaaaahhh" quan assenteix alguna cosa que li comentes. Fa servir una mena de to yanki vacilón que resulta molt graciós escoltar-li a un hindu.
M'ha comentat que venien a passar el cap de setmana a Jaisalmer i que pretenien passar la nit a les dunes de Sam. M'ha convidat a anar amb ells i com que el dia anterior no hi vaig poder anar, he acceptat anar-hi. He trucat a l' Anna per si es volia venir, li ha semblat bona idea i hem quedat a les 4 de la tarda a la porta del meu hotel.

Fins llavors, m'he estat tot el mati amb ell i el seu grup, i tot i que al principi semblaven normals, he descobert que estan com una cabra. Encara no he entès molt be qui es parent de qui, però hi ha dos homes grans i son els que mes la lien. Quan hem arribat al hotel, jo m'he separat per anar a la meva habitació, però als 5 minuts m'ha trucat Lhakan a la porta per dir-me que estaven fent una festa. He mirat el rellotge i marcava les 11 del mati....emmm....a les 11 una festa? Sorprès, he baixat a una de les habitacions i estaven tots els hindús "apalancats" bevent birra, fumant i amb una ampolla de whisky preparada. Al veure la situació, m'he quedat a quadros i m'han explicat que a l'estat on viuen, l'alcohol es il·legal, així que ara que podien volien despiporre. Resumint, el seu viatge a Jaisalmer seria una mena d'equivalent oriental a anar a Las Vegas o a Ibiza...
Els hi he caigut be a tots des d’un principi, ja que els hi he seguit bastant el rollo, però em sentia com un extraterrestre amb ells. Tots volien parlar amb mi i fer-me conyes i tot i que la majoria eren absurdes i no feien massa gracia, jo els responia rient. Hi ha hagut una estona que m'han estat ensenyant llocs interessants per veure sobre un mapa de l’Índia i m'ha fet molta gracia descobrir la manera com em definien que una ciutat estava be. Cada cop que em volien recomanar alguna, ja fos de muntanya o mar, em deien "Yeaaahh very good city, like switzerland!!". No se quin concepte tindran de Suïssa, ni si sabran que no te mar, però esta clar que els hi encantaria viure allà.
Quan han obert l'ampolla de whisky, m'he fet un parell de xupitos brindant amb ells (si, si ja ho se, a les 11 del mati...) i després, com començaven a anar mamats, s'han posat una mica pesats i m'he acabat pujant a l’habitació.
Mentre escrivia el diari mig-tocat per els dos xupitos, ha aparegut el "Mr. Yeaaah" per a explicar-me una idea de negoci que tenia i que podia interessar-me. Entre la morinya i que no em venia de gust escoltar-lo, no m'he enterat massa, però tampoc semblava massa bona idea. Quan ho estava explicant ha aparegut, tot taja, un dels altres hindús del grup. Sense dir res, ni haver picat a la porta, el tio s'ha apalancat al meu llit i s'ha quedat dormit damunt de totes les meves coses. Es flipant la falta de respecte a la intimitat que te aquesta gent.
Després he estat dinant amb ells i he descobert que aquesta característica també l'apliquen a taula. M'explico: Ens han portat varies fonts d'un menjar que picava com l'infern i uns pans de pita, que aquí els diuen "chapatis". Se suposava que cada un es servia el seu plat i així ho han fet inicialment. El fet és que els dos del meu costat, quan ja s'han acabat la ració que s’havien servit, han vist que jo me’n servia i els hi ha fet mandra fer-ho a ells, per tant, han passat a menjar directament del meu plat. Inicialment, pensava que em prenien el pel, per lo que he fet el mateix amb el plat d'un altre per fer la proba, però he descobert que no hi havia cap problema en fer-ho. 
El mateix ha passat amb el tovalló: Als restaurants disposen sempre de tovallons, però no entenc ben be perquè si no els demanes no els treuen mai. Per no demanar-lo, m’he tret un mocador de paper i un dels cops que l'he deixat sobre la taula després de fer-lo servir...que ha passat? doncs que els molt guarros me l'han començat a agafar per netejar-se també. 
He arribat a la conclusió que aquesta gent es així, no marquen cap distancia amb tu i tu tampoc cal que els hi marquis cap a ells, encara que per higiene aconsello fer-ho. 
Dinant he descobert també una altra cosa que trobo interessant d'explicar: El mite que m’havien comentat de la ma dreta es cert. Els hindús, que tenen la costum de menjar amb les mans sucant els chapatis a les salses, ho fan sempre amb la ma dreta i no l'esquerra ja que aquesta l'utilitzen, explícitament, per netejar-se el cul. He acabat descobrint que les galledetes plenes d'aigua que hi ha a tots els W.C., junt amb la ma esquerra són el seu paper Scotex.
Des de què se això, em fixo molt quina ma dono a un hindú quan me’l presenten...
Una altre cosa a l'interminable llista de coses que criden l’atenció a qualsevol de nosaltres són, els rots. Pots estar tranquil·lament menjant a un restaurant i de cop, la teva tranquil·litat es veu interrompuda per un contundent: BROAAHHHH!!! Rotaco per la face. No importa si hi ha una noia davant o no, es més, potser ella també s'apunti a la festa (ja he vist un parell de dones fer-ho). El primer cop em va sorprendre bastant, ara ja em ric.

Després de dinar hem anat al desert, hem vist la posta de sol en un lloc que hi havia tants guiris que semblava les rambles però amb sorra i camells i hem anat a veure un rollo de dansa tradicional. En teoria havíem de dormir a una tenda al desert, però feia una calor insuportable i estava plena de mosquits, per lo que hem decidit tornar a dormir a l'hotel.

Com a anècdota de les dunes, explicaré un altre agradable gest que podríem sumar a la llista que comentava abans. Mentre veiem la posta de sol, han vingut dues noies vestides tradicionalment i com hem passat d'elles i no els hi hem donat diners, una d'elles s'ha tirat un cuescazo a la cara de l'Anna per venjar-se. Ella s'ha indignat, i jo no he dit res, però reconec que en els fons m'he descollonat.

















6 comments:

Marc said...

Suïssa els hi mola cacho per les pel.lis de Bollywood que es traguen. Pel que es veu gran part estan ambientades als Alp. Jo ja n'he vist uns quants anant d'excursió...

http://www.eturbonews.com/4116/bollywood-drives-indian-tourists-swiss-alps

ROSER said...

I la taca entre les celles?

Unknown said...

O sigui, el moment pedaco in the face... impagable!! jajajaja

Tetiolo said...

Pues no veas la imatge que deuen tenir de Suissa!! El pedaco in the face brutal!

Unknown said...

zas!!en toda la boca! tetiolo esta era una buena oportunidad xa catar una fieshta hindu con los amiguetes y hacerte la foto reglamentaria del reloj! jejeje! un abrazo!! BeHappy!

Tetiolo said...

Jejeje pues no lo habia pensado! tendre que volverlo a intentar...1abrazo